Személyi edzővel vagy anélkül?

Személyi edzővel vagy anélkül?

Beküldve: sze, 02/01/2023 - 09:45
Kategória: Fitness

Immár több mint 10 éve sikeresen működő fitnesz iskolával a hátunk mögött töretlenül hiszünk abban, hogy egy személyi edző, valamint egy fitness edző tanfolyam elvégzése együttesen valódi előnyt jelent bárki számára. Ezért most megosztjuk annak a titkát, hogy miért fontos, hogy ne egyénileg, hanem személyi edzővel vágjatok neki.

Légy nyitott, és hatékony!

Egyénileg szilárd alapokat építeni a fitnesz világában hosszú folyamat, miközben nem garantált a siker. Bár olyan világban élünk, ahol az információk áramlása bőséges és könnyen hozzáférhető, ez viszont egyszerre jó és rossz!

Miért?

Jó, mert a legtöbb információtól csak egy kattintás választ el. Rossz, mert gyakran annyi ellentmondásos információ kering, hogy nem tudni mi az igazság. Egy edző jelenléte és tapasztalata viszont megerősítheti igazunkat, amit akár egy személyi edző tanfolyam elvégzésével is fokozható. Sokan mégis elzárkóznak a személyi edző gondolatától. Ennek oka, hogy elkezdenek edzőterembe járni, és azt utánozni, amit a többiektől látnak, vagy, amit az interneten találnak, remélve, hogy egy éven belül közepes eredményt érnek el, miközben fizetnek 12 hónapos edzőtermi tagságért. Ezzel szemben sokan alapból egy hozzáértő személyt keresnek, akivel 3 hónap alatt olyan eredményeket érhetnek el, amihez egyedül egy év szükséges. Ráadásul így elkerülik a helytelen gyakorlatok okozta sérülésveszélyeket, és olyan szilárd alapokat tesznek le, amelyet aztán felhasználhatnak a továbbfejlesztésre. A Weider Professional Fitness Trainernél olyan oktatókkal találkozhatsz a személyi edző képzés során, akik magas szintű szakmai és gyakorlati tudással rendelkeznek, felkészülve minden apró részletre a személyi edzéssel kapcsolatosan. Ha kellemes tapasztalatokat és előrelépést szeretnél elérni, biztosak vagyunk benne, hogy mi vagyunk a legjobb megoldás számodra!


Megosztom: