3 nyomos érv, amiért ne amatőr személyi edzőt válasz

3 nyomos érv, amiért ne amatőr személyi edzőt válasz

Beküldve: sze, 09/28/2022 - 14:22
Kategória: Fitness

Legtöbb embernek szüksége van segítségre, ha testmozgásról van szó. Vannak azonban olyanok, akik félnek személyi edzővel dolgozni, korábbi sikertelen tapasztalatok miatt. Ha szeretnéd elkerülni a kudarc élményét olyat válasz, aki túl van már egy személyi edző tanfolyam elvégzésén. Egy személyi edző képzés kiválóan felkészíti az embert arra, hogy ne csak a lelkesedés hajtsa, hanem professzionalizmussal kezelje a sportolni vágyó ügyfeleket.

Egy személyi edző nemcsak a rutin kialakításában segít, hanem egyszerre táplálkozási tanácsadó is, akivel közösen kialakíthatok egy egészséges étrendet.

2 az 1-ben – fitnesz oktató és tanácsadó!

Ha eldöntötted, hogy komolyan szeretnél foglalkozni a sporttal, saját biztonságod érdekében felkészült, személyi edző képzésen résztvevő oktatót válasz, aki teljesen megvizsgál, figyelembe veszi eddigi életviteledet.

További érvek, hogy miért felkészült trénert válasz:

1. Segít elindítani helyesen

Az edzőterembe érkezők a gyors fogyásért a kardióra helyezik a hangsúlyt, pedig a cél a zsírszázalék csökkentése. Egy személyi edző képzés során erre hamar fény derül, és nem futok felesleges köröket, amíg megtaláljátok a helyes irányt.

2. Megtanítja a gyakorlatok helyes végrehajtására

Az internet hatalmas mennyiségű információhoz biztosít hozzáférést, beleértve az edzésvideókat. Bár otthon könnyen elvégezhetőnek tűnik, ha nem megfelelően hajtod végre, több kárt okozhat. Egy fitnesz edző tanfolyam garanciát nyújt számodra, mert ott az edződ megtanulja, hogy milyen szigorú szabályokat kell betartani.

3. Kiegyensúlyozott táplálkozási terv kialakítása

A szigorú diétát nehéz betartani, függetlenül attól, hogy hány alkalmazást telepítettél a telefonoda. A helyes étrend követésének első lépése, amikor 100%-ban meg vagy győződve arról, hogy változtatni akarsz az életeden. A kiegyensúlyozott táplálkozási terv csak helyes táplálkozási tanácsadó által születhet meg, az edzőteremben végzett fizikai aktivitás függvényében.


Megosztom: