Fogadalommentes, energikus élet - személyi edzővel neked is sikerülhet

Fogadalommentes, energikus élet - személyi edzővel neked is sikerülhet

Beküldve: cs, 10/13/2022 - 08:08
Kategória:

Fogadalommentes, energikus élet - személyi edzővel neked is sikerülhet!

Egészséges, fitt és boldog emberként élni. Úgy-e te is szeretnéd? Mégis sok embernek nem sikerül, mert haboznak, hogy felkeresenek egy profi szakember, aki személyi edző és táplálkozási tanácsadó is egyben.

Ha nem a te küldetésed, hogy esetleg egy személyi edző tanfolyam keretén belül sajátítsd el ezen hivatást, akkor mindenképp keres fel olyant, aki túljutott a személyi edző képzés kihívásain és professzionalizmussal kezeli a te élethelyzeted.

3 szempont, amire egy személyi edző és tanácsadó felhívja a figyelmed!

1. Miért akarod a változást?

Nem mindegy, hogy azért, mert félsz a betegségek kialakulásától, vagy szeretnél csinosabb lenni, vagy mert az anyósod állandóan ezzel bosszant. Ne mások elvárásai mentén fogalmazd meg a céljaidat.

2. Ne csak a célt jelöld ki, hanem a hozzá vezető utat is!

Egy táplálkozási tanácsadó tudja, hogy nem szerencsés az étrendedet hirtelen és radikálisan megváltoztatni, mert akár súlyos testi és lelki tüneteket is okozhat. A diéta és életmodváltás esetében érdemes a fokozatosság és tudatosság elvét követni. Egy táplálkozási tanácsadó segít eldönteni például, hogy az első két hétben csak a magas cukor- és fehérliszt-tartalmú ételeket mellőzd, és ha ez sikerül, akkor lépésről-lépésre újabb változásokat beiktatni.

3. Jelöld ki az időspektrumot is!

Ez a pont igazi vízválasztó a „halogatók“ számára. Ha csak úgy általánosságban teszed az igéretet, hogy „jövőre egészségesebben élek és többet mozgom“, abból vélhetően nem lesz semmi. Szerencsére egy személyi edző tanfolyam során a tanárok megtanulják, hogy a vállalás fajsúlya szerint állítsák fel az edzéstervet. Tíz kilónál nagyobb súlyfelesleget nem szabad 1-2 hét alatt leadni, fél év viszont kényelmesen elég.

Kitartást kívánunk a vágyott állapot eléréséhez, és ki tudja, talán ez meghozza a kedved hozzá, hogy téged is a fitness edző tanfolyam táborában köszöntsünk!

 


Megosztom: