Domonkos Zsolt

Domonkos Zsolt

Az iskola tulajdonosa, Fitness- és Testépítő edző és Személyi edző képzés oktatója, Életmód és táplálkozás, Sporttáplálkozás,teljesítmény fokozás képzés oktatója

Mesteredző
Táplálkozási tanácsadó, személyi edző.

Az első edzői képesítésemet több mint 26 éve szereztem meg. Szinte az egész életem a fitness és testépítő sport körül forgott. Az utóbbi években több, mint 2500 edzőt oktattam, illetve tartottam számukra továbbképzéseket a táplálkozásról, az edzés módszertanról és a gyakorlati tréningekről.

"Több mint 30 éve foglalkozom a testépítő és fitness sporttal. Bár kezdetben csak, mint kiegészítő sportként űztem az erőedzések alkalmával (Judóztam 8 évig), később mégis a sport „szerelmesévé váltam” és 10 évig versenyeztem. Ez idő alatt több, mint 40 versenyen indultam, melynek majdnem mindegyikén dobogós helyet szereztem. Kezdetben, mint vidéki (Pécsi), később Budapesti (Koko Gym-es) versenyzőként szerepeltem. Számtalanszor voltam vidékbajnok, 3x Magyar Bajnok, Európa Bajnoki VI. helyezett, és néhányszor nemzetközi versenyek abszolút bajnoka.

Az utóbbi években a testépítést már csak kedvtelésből csinálom heti 4-5 alkalommal, de a sport iránti szeretetem és tiszteletem az óta is töretlen.

Több sportolót sikerült a dobogó valamelyik fokára juttatnom edzőként és tanácsadóként egyaránt.”

Könyveim:
- „Táplálkozási tanácsok felsőfokon”
- „ Gyors és hatékony diéta mindenkinek vs A fitness versenyzők diétája”
- „ Hormonháború”
- A testépítés tudománya
- Nincs Több Titok

Valamint van egy saját magazinom, aminek a főszerkesztője vagyok:
- Fitness World
www.fitnessworldmagazin.hu