Domonkos Zsolt

Domonkos Zsolt

Az iskola tulajdonosa, Fitness- és Testépítő edző és Személyi edző képzés oktatója, Sporttáplálkozás,teljesítmény fokozás képzés oktatója

Mesteredző
Táplálkozási tanácsadó, személyi edző.

Az első edzői képesítésemet több mint 26 éve szereztem meg. Szinte az egész életem a fitness és testépítő sport körül forgott. Az utóbbi években több, mint 2500 edzőt oktattam, illetve tartottam számukra továbbképzéseket a táplálkozásról, az edzés módszertanról és a gyakorlati tréningekről.

"Több mint 30 éve foglalkozom a testépítő és fitness sporttal. Bár kezdetben csak, mint kiegészítő sportként űztem az erőedzések alkalmával (Judóztam 8 évig), később mégis a sport „szerelmesévé váltam” és 10 évig versenyeztem. Ez idő alatt több, mint 40 versenyen indultam, melynek majdnem mindegyikén dobogós helyet szereztem. Kezdetben, mint vidéki (Pécsi), később Budapesti (Koko Gym-es) versenyzőként szerepeltem. Számtalanszor voltam vidékbajnok, 3x Magyar Bajnok, Európa Bajnoki VI. helyezett, és néhányszor nemzetközi versenyek abszolút bajnoka.

Az utóbbi években a testépítést már csak kedvtelésből csinálom heti 4-5 alkalommal, de a sport iránti szeretetem és tiszteletem az óta is töretlen.

Több sportolót sikerült a dobogó valamelyik fokára juttatnom edzőként és tanácsadóként egyaránt.”

Könyveim:
- „Táplálkozási tanácsok felsőfokon”
- „ Gyors és hatékony diéta mindenkinek vs A fitness versenyzők diétája”
- „ Hormonháború”

Valamint van egy saját magazinom, aminek a főszerkesztője vagyok:
- Fitness World
www.fitnessworldmagazin.hu