Deák Szandra

Deák Szandra

Funkcionális Tréner oktató, Military Power Cross Tréner oktató, Sportoktató és Személyi edző képzések gyakorlati oktatója

A sport mindig is része volt az életemnek. Versenyszerűen akrobatikus rock ‘n’ rolloztam csapatban 4 éven keresztül, majd 2 évig jártam talajtornázni a Honvéd Sportegyesületbe. Középiskolás korom óta végzek súlyzós edzéseket, mellyel célom törékeny felsőtestem erősítése volt.
5 évvel ezelőtt kezdtem street workout edzéseket folytatni, ugyanis olyan edzésformát szerettem volna találni, amelyet gyermekeim mellett is lehet végezni, saját testsúlyomat használva minimális eszközkészlettel. Kezdetben önállóan sportoltam, majd csoportos street workout edzéseken is részt vettem. Szeretek kilépni a komfortzónámból, hiszen csak így lehet kitartó munkával szép eredményeket elérni. Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor egy elérhetetlennek tűnő gyakorlatot sikerül véghezvinni.
Számomra elengedhetetlen a sport mellett az egészséges életmód és táplálkozás a megfelelő teljesítményszint eléréséhez és a fejlődéshez.
Elvégeztem a fitness- és testépítés sportoktató, valamint a funkcionális tréner képzést.
Jelenleg csoportos saját testsúlyos, illetve funkcionális köredzéseket tartok.
Edzéseimen törekszem arra, hogy mindenkiből a legjobbat hozzam ki képességeikhez mérten.
Szakmailag folyamatosan bővítem ismereteimet, hiszen sosem lehet megállni, lépést kell tartani az állandó változásokkal, innovációval.