Szécsi Dávid

Szécsi Dávid

Fitness és Testépítő edző képzés oktatója, Személyi edző képzés oktatója

1995-ben kezdtem el súlyzós edzéseket folytatni, amit jelenleg is teszek heti 5-6 alkalommal. 2002-től táplálék kiegészítéssel is volt lehetőségem behatóban foglalkozni és innentől kezdve már aktívan tanultam és alkalmaztam mindazt, ami az erőemeléshez, testépítéshez, Cross Fit -hez, köredzésekhez szükséges. Igyekeztem japán és kínai harcművészeti elemeket, mozgásokat és kultúrákat elsajátítani. A Kung-fu, Tai Chi Quan, és az Aikidó mind része volt a folyamatnak ami segített, hogy egy átlátható mozgásrendszert kialakítsak. Mindezeknek elsősorban azért, volt jelenősége, hogy különböző elképzeléseket is be tudjam integrálni a súlyzós tréningbe.

Az elmúlt években versenyzőket készítettem, női és férfi testépítőket, erőemelőket valamint karate és gyerek tollaslabda versenyzőket. Versenyzőim Magyar, Nemzetközi Európa és Világbajnoki sikereket értek el számos világszövetségi versenyen mind a négy sportágban.

Nagy hangsúlyt fektetek a fizikum és a lélek pozitív prevenciójára, regenerálására és a rehabilitációra. Gyógymasszőrként traumás és reumás elváltozásoktól szenvedő betegeket kezelek akik közül jó néhányan aktív sportolók lettek. 2003-ban pedagógus–gyógypedagógus asszisztensi végzettséget szereztem, így alkalmam nyílt mozgásukban és / vagy értelmükben akadályozottakkal edzeni és masszázskezelésüket is folytattam. Fontosnak tartom, a „hétköznapi ember” számára is elérhetővé tenni a változást egészségesen, csak az adekvát módszert kell megtanítani.