Rehabilitációs tréner - Egyéb képzés

Rehabilitációs tréner - Egyéb képzés

Rehabilitációs tréner:

A tanfolyam keretein belül megtanulhatod, hogyan segítheted a sérült, de már gyógyuló félben lévő sportolók rehabilitációját annak érdekében, hogy újra teljes értékű és sikeres sportolók lehessenek. A rehabilitációs tréner tanfolyam résztvevői elméleti és gyakorlati órán is megtanulják a tanfolyam tematikjához szükséges sport-anatómiát, a legkülönbözőbb rehabilitációs eszközök használatát, elsajátíthatják a legkülönbözőbb funkcionális eszközökkel történő edzés lehetőségeit. Megtanulhatják, hogyan illeszthetik be ezt a módszertant akár az edzőtermi munkájukba, vagy a különböző célcsoportoknak megfelelő célirányos edzéseikben. Az oktató a program keretében mind elméleti, mind gyakorlati tudásukat készségszintig fejleszthetik, amivel az edzőtermi munkájuk során magabiztos tudás birtokosai lehetnek. Az itt elsajátított tudásanyaggal egy teljesen egyedi, -magasszintű tudás birtokában munkájukkal az edzők elit csoprtjába kerühetnek és ezáltal kiemeltebb díjazásban is részesülhetnek.

A rehabilitációs tréner képzés elvégzéséhez rendelkezned kell edzői/oktatói/instruktori vagy nálunk végzett specialista,- funkcionális tréneri végzettséggel (bármelyik megfelelő).

A tanfolyam tematikája:

1.) Főbb sérülések anatómiája, helyben történő ellátása, rehabilitációja, érintett terület későbbi edzése edzőteremben, ill. funkcionális edzések/eszközök segítségével:

- rándulás

- ficam

- részleges, vagy teljes szalagszakadás

- részleges, vagy teljes izomszakadás

- porckopás

- csonttörés

- sérvek

- Stb.

 

2.) Állapotfelmérés, tesztek

3.) Streching

4.) Rehabilitációs eljárások

5.) SMR henger, Trigger pont labdák/hengerek és használatuk, flossing terápia

6.) Gerincdeformitások korrekciója és edzése

 

A rehabilitációs tréner tanfolyam kezdése: 2024.Október.26.

Jelentkezési határidő: 2024.Október.20.

A rehabilitációs tréner tanfolyam részvételi díja: Amennyiben Október.05-ig befizeted legalább az előleget, a tanfolyam akciós ára 80 000Ft.

2024.Október.05. után befizetett tanfolyam ára: 95.000 Ft.

 

 

 

 

Jelentkezés