Fitness Specialista - Egyéb képzés

Fitness Specialista - Egyéb képzés

Speciális képzés a specialistáknak!

Gyors, intenzív képzés!
Magas szintű tudás a legjobb oktatók segítségével!
Jártasság a fitnesz szakma leghasznosabb, leg piacképesebb képzéseinek együttes megismerésével! (Élettan, edzéselmélet, általános és speciális edzőtermi gyakorlatok, funkcionális tréning, táplálkozástan.stb)
Angol nyelvű tanúsítvány a méltán híres Weider Professional Fitness Trainer iskolától!
Mindez a legkedvezőbb (bevezető) áron!
Mindezt megkaphatod Te is, csak jelentkezned kell!

Szeretnéd a legfontosabb fitnesz ismereteket elsajátítani minél gyorsabban, hogy a legjobb szakemberek közé kerülhess? – Akkor ezt a képzést neked találták ki!

Nem csupán a „szimpla” edzői gyakorlatot tudod kamatoztatni, hanem legalább 3 fitnesz szakmában lehetsz jártas! Ez a tudás többre jogosít, mint minden más eddigi képzés!

Gondoltad volna, hogy mindössze 4 hónapos képzéssel megismerheted a legfontosabb elméleti ismeretanyagot (magas szintű élettan, anatómia, edzéselmélet), a leg speciálisabb fitnesz edzőtermi gyakorlatokat és mindehhez még egy intenzív funkcionálistréner képzést és táplálkozástani, sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítő ismeretanyagot .

Mindezt úgy, hogy semmilyen felesleges tantárgyat nem testálunk rád!

Legyél Te a Fitness szakma legelismertebb, legszélesebb látókörű szakembere!

Legyél Te is Fitness Specialista!

A képzés értéke 250 000Ft, melyet csak most akciós árban tudsz elvégezni, 110 000Ft kedvezménnyel!

A képzés akciós ára: 150 000Ft!

További infó:

06 70 9480-458- Domonkos Zsolt

06 70 779-6656 – Szabó Katalin

Akkor lássuk a fontosabb információkat:

Weider Professional Fitness Trainer speciális képzése,- továbbképzése.

Önálló képzési program.

A tanfolyam időtartalma: 4 hónap

Amit megtanulhatsz:

Edzéselmélet
Anatómia, sportélettan
Speciális edzőtermi fitness gyakorlatok és edzésmódszertanok.
Funkcionális tréning
Táplálkozástan, sporttáplálkozás, táplálék kiegészítés

Budapesti képzés ideje:

Jelentkezési határidő:

Figyelem:

Akciós ár! Gyors, hatékony képzés!
Angol nyelvű tanúsítvány!
A méltán híres edzőképzés, a Weider Professional Fitness Trainer több éve foglakozik az edzők, sportoktatók magas-szintű képzésével.

A Weider név az egész világon garanciát jelent a fitness és testépítő sportban. A „Weider” mindig a bajnokok felkészítését és a profizmushoz tartozást jelentette.

Joe és Ben Weider, akik az IFBB nemzetközi sportszövetséget megteremtették és számos élvonalbeli sportoló sikereihez hozzájárultak. A Weider testvérek nevéhez fűződik például a Mr. Olympia rendezvénysorozat szervezése is, ahol a profi testépítő és fitness sport legjobbjai vethetik össze tudásukat.

Ők tették le a testépítő sport alapjait is, különös képpen a profik által is jól alkalmazható edzésmódszertani ismereteikkel, edzéselveikkel. Ezek az edzéselvek mind a mai napig a legmagasabb tudásszintet tükrözik, hiszen ezekkel a módszertanokkal válik leginkább hatékonnyá az edzői munka.

Nincs ez másként a képzéssel sem. A legmagasabb színvonalon történnek az oktatások. Iskolánknál mindent megtanulhatsz ahhoz, hogy valóban profi legyél.

Mi a Weider Professional iskolánknál a szakma újdonságai, legfrissebb információi mellett,- ragaszkodva (a hagyományokhoz is) és megtartva a leghatékonyabb módszertanokat segítünk, hogy Te is a legjobbak közé tartozhass!

info: www.profiedzok.hu

Domonkos Zsolt: +3670-9480-458

Szabó Katalin: 0670-7796-656

Jelentkezés