Erőnléti Tréner - Egyéb képzés

Erőnléti Tréner - Egyéb képzés

Az Erőnléti Tréner képzés keretein belül elsajátíthatod, hogyan segítsd a legkülönfélébb sportágak sportolóinak erőnléti felkészítését akár az alapozás időszakában, akár a versenyek előtti véghajrában. Ma már nem elegendő, ha egy edző szimplán a hagyományos edzőtermi gyakorlatokkal van tisztában, hiszen, nem csupán a testépítők és fitness sportolók felkészítéséhez kell érteniük.
Ahhoz, hogy teljeskörűen le tudjuk fedni a szakmaiságunkat, mindenképpen tovább kell lépni és meg kell újítani azt a tudást, amit eddig megszereztünk. Fontos, hogy új gyakorlatokat, mozgásfajtákat, más típusú módszereket dolgozzunk ki a legkülönfélébb környezetben.

A képzés gyakorlati és edzéselméleti tudást ad ahhoz, hogy akár az atléták, a küzdősportolók, vagy a labdajátékosok erőszintjét, erő-állóképességét javítsuk hagyományos edzőtermi eszközökkel, szabad-testsúlyos gyakorlatokkal, illetve különböző funkcionális eszközökkel. Ahhoz, hogy ne Te legyél "az átlagos", érdemes ez irányban is képezned magad.
A képzés 6+1 napból áll.

Előfeltétel: Sport instruktori, sportoktatói, edzői, személyi edzői képesítés, vagy Fitness specialista szak. (Bármelyik megfelelő)

A tanfolyam ideje: Hamarosan új időpont...

Jelentkezési határidő:

A tanfolyam díja: 110 000Ft (vizsgadíjjal együtt).
 

Jelentkezés