Mádai Emese

Mádai Emese

Fitness- és Testépítő edző képzés gyakorlati oktatója, Sportpedagógia- és sportpszichológia oktató, Funkcionális Tréner képzés oktatója

18 évnyi sportmúlttal a hátam mögött, egyetemi tanulmányaim megkezdése előtt, testépítő – fitness edzőként szereztem oklevelet, később terjedt ki az érdeklődésem a funkcionális edzések irányába, azon belül is a felfüggesztéses edzésrendszerek felé (TRX, Bodyrope, stb.). A Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem diplomát, így a mindennapjaim a sport és a pedagógia világában telnek. Személyi edzéseket, csoportos funkcionális edzéseket épp úgy tartok, mint készség-képességfejlesztő óvodástornát kisgyermekeknek, mivel véleményem szerint napjaink egyik legfőbb problémája a mozgásszegény életmód okozta sérülésekhez való alkalmazkodás, azokkal való együttélés.
Célom a felnőtteknél, hogy bebizonyítsam: a sérülések jelentős része megelőzhető, és a komolyabb sérülések, esetleges műtétek után is van lehetőség fájdalommentes, aktív és változatos sportolásra. Így tehát munkám során mind prevenciós mind pedig rehabilitációs jelleggel fogadom szeretettel vendégeimet, kortól függetlenül. (: